IUBIREA


 Oare cati dintre noi au curajul sa treaca peste orice prejudecata, orice regula sociala sau materiala, sa treaca peste ratiune si sa iubeasca omul de langa ei asa cum este ?
 Iubirea este acea amintire placuta care iti ramane pentru intreaga viata. Este singurul lucru frumos din viata asta si chiar daca ajungi sa suferi,vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti. Vei fi fericit ca pentru o clipa, ea/el era totul pentru tine. Faceai totul in numele ei/lui, ai fi mutat si muntii din loc doar de dragul ei/lui .
 Iubirea nu are nimic de-a face cu sexul, cu atractia fizica, cu banii. Iubirea ramane pentru totdeauna cu tine; si iti va incalzi sufletul si te va insoti atunci cand te vei simti singur si ori de cate ori vei fi trist ea va fi acolo pentru tine.
Dar ce inseamna ea cu adevarat?
Exista perioade din viata unei persoane in care altceva nu vede decat chipul persoanei iubite, tot ce face se raporteaza la multumirea persoanei iubite, involuntar  realizeaza actiuni care nu le-ai face in alte ipostaze, sufletul cere numai persoana iubita, timpul se opreste, iubirea si dragostea se simt prin priviri, gesturi, vibrezi cu intreaga fiinta numai la gandul persoanei iubite. 
Astfel de momente le visam, le dorim cu ardoare constient sau nu. Toti vrem sa fim iubiti, dar ar trebui sa stim sa iubim cu adevarat. Iubirea nu este un sentiment egoist. Contrar egoismului, iubirea presupune sa te daruiesti cu tot ceea cea ai mai bun si sa nu astepti nimic in schimb. Pur si simplu sa fi fericit.
Dar cum in viata nu este numai bine, vine si partea intunecata. Multe persoane sunt rele, negativiste si exploateaza orice slabiciune si orice sentiment. Scopurile sunt diverse, de la cele materiale pana la cele sexuale.